Home

Welkom op mijn website

Ik ben Christina Back, een kunstenares gevestigd in Breda, en ik werk onder de naam Art & Color. Gedurende de afgelopen 20 jaar heb ik een bewustwordingspraktijk gehad waarin ik anderen heb geholpen bij hun persoonlijke groei en ontwikkeling. Tijdens deze periode ontdekte ik bij mezelf een onvervulde creatieve kant die ik geleidelijk begon te verkennen en vorm te geven.

Mijn creatieve ontdekkingsreis bracht mij niet alleen persoonlijke voldoening, maar ook inzicht in mijn eigen groei. Het bleek dat door deze creatieve expressie, ik beter kon loslaten en met een positievere instelling in het leven kon staan. Mijn schilderijen werden een weerspiegeling van mijn verleden, heden en toekomst.

Deze persoonlijke ontwikkeling leidde uiteindelijk tot het besluit om mijn bewustwordingspraktijk te sluiten en mijn creatieve kant, samen met mijn hooggevoeligheid, tot uiting te brengen in Art & Color. Ik heb verschillende cursussen, workshops en opleidingen gevolgd, waaronder schildercursussen, creatieve therapie en kleurentherapie.

Tijdens mijn ontdekkingsreis heb ik mijn passie gevonden in de stromingen van Abstracte Kunst en Mixed Media . Mijn creaties ontstaan intuïtief, en binnen deze stromingen zijn er feitelijk geen vaste regels, waardoor alles mogelijk is. Dit geeft me de vrijheid om te creëren, zonder angst voor mislukking, en leidt altijd tot iets unieks. Al mijn kunstwerken worden gemaakt van goede kwaliteit schildermaterialen.

Ik nodig je van harte uit om mijn artistieke reis met Art & Color te volgen en te ontdekken. Samen kunnen we de schoonheid van kunst en kleur verkennen. Bedankt voor je interesse en welkom bij Art & Color!

Kunst is universeel en is een prachtige aanwinst voor elk interieur, zowel prive als zakelijk. Het geeft sfeer en uitstraling en is tevens een uniek persoonlijk cadeau.